Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Susi FC Unreal
111 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 20.1
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Shvernik is nu in balbezit. Kone is nu in balbezit. Kone met een sublieme pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia geeft een lange en hoge pass. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 1:0

8e minuut.
Pozzaglia met de inworp. Michek is nu in balbezit. Michek geeft de bal voor. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 2:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kone met een snelle inworp. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek geeft een lange en hoge pass. Baranom heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kone met een snelle inworp. Klungelig pakt Michek de bal. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 3:0

16e minuut.
Kone is nu in balbezit. Kone geeft een lange en hoge pass. Baranom kopt de bal weg. Michek rent richting de bal. Michek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwieciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pozzaglia de bal. Pozzaglia geeft de bal voor. Sosna maakt een snoekduik en kopt de bal. Sponkie bokst de bal weg. Klungelig pakt Alekseev de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baranom trapt de bal weg. Ambia kopt de bal weg. Almási probeert naar een medespeler te passen. Pozzaglia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Michek met een sublieme pass. Klungelig pakt Sosna de bal. Alekseev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baranom de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 4:0

27e minuut.
Ambia probeert naar een medespeler te passen. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia met een sublieme pass. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 5:0

28e minuut.
Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek passt de bal met de wreef. Talamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baranom geeft een lange en hoge pass. Rodionov kopt de bal weg. Neganović is nu in balbezit. Michek onderschept slim de pass. Michek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia met een sublieme pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek rent richting de bal. Michek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Talamini met een sublieme pass. Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambia verovert de bal door een tackle van achteren. Ambia geeft een hoge lob. Sosna springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodionov met de inworp. Kone is nu in balbezit. Kone geeft de bal voor. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen. Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Baranom de bal. Michek rent richting de bal. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 6:0

40e minuut.
Alekseev verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Alekseev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna schiet op doel. Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ambia kopt de bal weg. Daar is Pozzaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzaglia met een sublieme pass. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 13%, FC Unreal 87%.
Susi - FC Unreal 6:0

48e minuut.
Kone probeert naar een medespeler te passen. Michek is nu in balbezit. Michek passt de bal zonder na te denken. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 7:0

50e minuut.
Rodionov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kusov de bal. Talamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna onderschept slim de pass. Sosna draait met de bal, schiet en ... Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Almási heeft problemen om de bal te vangen. Almási met een sublieme pass. Baranom rent richting de bal. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 8:0

65e minuut.
Alekseev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kone met de inworp. Michek is nu in balbezit. Michek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC Unreal 9:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sponkie trapt de bal weg van het doel. Almási kopt de bal weg. Michek rent richting de bal. Michek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Almási is nu in balbezit. Almási probeert naar een medespeler te passen. Kusov is nu in balbezit. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sponkie trapt de bal weg. Lustrinelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Talamini de bal. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Michek passt de bal met de wreef. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michek is nu in balbezit. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kone geeft de bal voor. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen. Sosna kan de bal niet met de borst controleren. Sosna schiet op doel. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek geeft een lange en hoge pass. Kusov is nu in balbezit. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 20%, FC Unreal 80%.
Susi - FC Unreal 9:0