Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unreal Susi
Normal Tactiek 111
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 45.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia speelt de bal door. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna schiet op doel. Baranom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pozzaglia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michek is nu in balbezit. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kadashov is nu in balbezit. Michek onderschept slim de pass. Michek probeert naar een medespeler te passen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Lustrinelli de bal. Ambia is nu in balbezit. Ambia geeft een lange en hoge pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kone geeft de bal voor. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michek rent richting de bal. Michek haalt uit met een fantastische trap. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:1

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Kone de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neganović. Kone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodionov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Talamini speelt de bal door. Michek rent richting de bal. Michek haalt uit met een fantastische trap. Sponkie bokst de bal weg. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ... Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:2

22e minuut.
Michek passt de bal met de wreef. Kone is nu in balbezit. Kone geeft een lange en hoge pass. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Talamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambia onderschept slim de pass. Ambia passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Doeltrap. Baranom met een harde bal richting middenveld. Ambia kopt de bal weg. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:3

33e minuut.
Kadashov geeft een hoge lob. Daar is Rodionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov geeft een hoge lob. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ambia heeft problemen om de bal te vangen. Ambia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sosna de bal. Michek is nu in balbezit. Michek draait met de bal, schiet en ... Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kadashov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodionov met de inworp. Kone geeft de bal voor. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pozzaglia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kadashov de bal. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek draait met de bal, schiet en ... Sosna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:4

37e minuut.
Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Kadashov rent richting de bal. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Michek rent richting de bal. Michek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:5

43e minuut.
Talamini is nu in balbezit. Michek onderschept slim de pass. Michek speelt de bal door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Kadashov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almási rent richting de bal. Almási probeert naar een medespeler te passen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kadashov controleert de bal met de borst. Michek rent richting de bal. Michek passt de bal met de wreef. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 81%, Susi 19%.
FC Unreal - Susi 0:5

47e minuut.
Kusov is nu in balbezit. Michek verovert de bal door een tackle van achteren. Michek met een sublieme pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Talamini is nu in balbezit. Ambia verovert de bal door een tackle van achteren. Ambia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:6

50e minuut.
Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Rodionov passt de bal met de wreef. Kone heeft problemen om de bal te vangen. Kone geeft een hoge lob. Sosna maakt een snoekduik en kopt de bal. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Almási is nu in balbezit. Almási passt de bal zonder na te denken. Kone met een sublieme pass. Michek rent richting de bal. Michek schiet op doel. De bal raakt de paal. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:7

55e minuut.
Alekseev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michek rent richting de bal. Michek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Michek kopt de bal weg. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Pozzaglia met de inworp. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek haalt uit met een fantastische trap. Talamini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sosna maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Alekseev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:8

61e minuut.
Baranom geeft een hoge lob. Shchiolkin heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ambia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:9

64e minuut.
Almási onderschept slim de pass. Almási passt de bal met de wreef. Kone probeert naar een medespeler te passen. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baranom kopt de bal weg. Daar is Kone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási passt de bal in één keer door. Sosna rent richting de bal. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek schiet op doel. Sponkie bokst de bal weg.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kone neemt de hoekschop. Daar is Pozzaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ambia passt de bal in één keer door. Pozzaglia met een sublieme pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - Susi 0:10

79e minuut.
Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński passt de bal zonder na te denken. Michek is nu in balbezit. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sponkie trapt de bal weg. Ambia kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kusov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talamini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michek. Michek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 87%, Susi 13%.
FC Unreal - Susi 0:10