Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MC Partizany Vladikavkaz
Normal Tactiek Partizan!2D
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Schustov rent richting de bal. Schustov geeft de bal voor. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski rent richting de bal. Günan rent richting de bal. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:1

6e minuut.
Günan met de inworp. Kaźmierczak probeert de bal met de borst te controleren. Kaźmierczak geeft een hoge lob. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kaźmierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak speelt de bal door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:2

12e minuut.
Złocki passt de bal in één keer door. Ludwikowski rent richting de bal. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel. Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Valikov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaźmierczak geeft een lange en hoge pass. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakrutkin met een harde bal richting middenveld. Złocki kopt de bal weg. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speranskij probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Menéndez met een sublieme pass. Shpakovskij probeert de bal aan de voet te houden. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirichenko met een sublieme pass. Günan geeft een hoge lob. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:3

26e minuut.
Trajanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal in één keer door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zhdanovich geeft de bal voor. Rantzau rent richting de bal. Rantzau geeft de bal voor. Günan rent richting de bal. Günan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bashirov rent richting de bal. Günan onderschept slim de pass. Günan met een sublieme pass. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:4

32e minuut.
Yevsikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan met een sublieme pass. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kaźmierczak kopt de bal weg. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korneev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Korneev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes onderschept slim de pass. Mendes met een sublieme pass. Złocki is nu in balbezit. Złocki passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Günan is nu in balbezit. Günan heeft problemen om de bal te vangen. Günan geeft de bal voor. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:5

40e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Złocki rent richting de bal. Złocki passt de bal met de wreef. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:6

42e minuut.
Dudkin probeert naar een medespeler te passen. Shpakovskij heeft problemen om de bal te vangen. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 78%, Partizany Vladikavkaz 22%.
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:6

46e minuut.
Babosvozov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rantzau speelt de bal door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski probeert naar een medespeler te passen. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov schiet op doel. Zakrutkin bokst de bal weg. Klungelig pakt Korneev de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:7

48e minuut.
Bashirov geeft de bal voor. Rantzau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantzau geeft een hoge lob. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:8

49e minuut.
Shpakovskij speelt de bal door. Daar is Dudkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:9

52e minuut.
Ludwikowski onderschept slim de pass. Złocki rent richting de bal. Złocki passt de bal in één keer door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakrutkin met een harde bal richting middenveld. Złocki kopt de bal weg. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:10

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma komt het veld opgelopen. Oferma met de inworp. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ludwikowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:11

64e minuut.
Oferma speelt de bal door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Speranskij probeert de bal aan de voet te houden. Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:12

69e minuut.
Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski passt de bal met de wreef. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:13

75e minuut.
Daar is Kaźmierczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma is nu in balbezit. Oferma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Mendes speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski passt de bal in één keer door. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ludwikowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Schustov verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma heeft problemen om de bal te vangen. Oferma met een sublieme pass. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:14

89e minuut.
Rantzau geeft de bal voor. Ludwikowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Babosvozov de bal onder controle te krijgen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 78%, Partizany Vladikavkaz 22%.
FC MC - Partizany Vladikavkaz 0:15