Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razors of the Sky FC Shakhovskaya 2017
tiger4-h Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen poor


7e minuut.
Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriak geeft een hoge lob. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 1:0

11e minuut.
Barabash is nu in balbezit. Matveev onderschept slim de pass. Matveev speelt de bal door. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleksandrov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grachiov kopt de bal weg. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal met de wreef. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Paal! Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Veremeev passt de bal zonder na te denken. Grachiov speelt de bal door. Matveev met een sublieme pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 2:0

19e minuut.
Zhabin geeft een lange en hoge pass. Matveev kopt de bal weg. Klungelig pakt Aleksandrov de bal. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Pisarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Galaev probeert naar een medespeler te passen. Shcheglov rent richting de bal. Klungelig pakt Shcheglov de bal. Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Grachiov passt de bal in één keer door. Matveev speelt de bal door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 3:0

28e minuut.
Peyroche is nu in balbezit. Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal zonder na te denken. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 4:0

29e minuut.
Zyryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grachiov met de inworp. Veremeev heeft problemen om de bal te vangen. Veremeev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galaev passt de bal met de wreef. Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal met de wreef. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 5:0

34e minuut.
Speranskij geeft de bal voor. Peyroche rent richting de bal. Peyroche met een sublieme pass. Matveev rent richting de bal. Matveev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 6:0

36e minuut.
Grachiov met een sublieme pass. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft de bal voor. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 7:0

37e minuut.
Galaev passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grachiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matveev geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 8:0

40e minuut.
Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 9:0

41e minuut.
Galaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schustov komt het veld opgelopen. Sirkhaev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schustov de bal. Peyroche onderschept slim de pass. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 10:0

42e minuut.
Zyryanov is nu in balbezit. Zyryanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grachiov met een snelle inworp. Matveev geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 11:0

43e minuut.
Matveev rent richting de bal. Peyroche is nu in balbezit. Matveev met een sublieme pass. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pisarev met een sublieme pass. Sirkhaev kopt de bal weg. Gavrutin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 14%, FC Shakhovskaya 2017 86%.
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 11:0

47e minuut.
Grachiov geeft de bal voor. Aleksandrov kopt de bal weg. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov passt de bal met de wreef. Peyroche rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 12:0

48e minuut.
Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov is nu in balbezit. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 13:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veremeev met de inworp. Shcheglov controleert de bal met de borst. Shcheglov geeft een hoge lob. Matveev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 14:0

57e minuut.
Sĩ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev is nu in balbezit. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 15:0

58e minuut.
Klungelig pakt Shcheglov de bal. Shcheglov geeft de bal voor. Peyroche kopt de bal weg. Matveev is nu in balbezit. Matveev draait met de bal, schiet en ... Pisarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gavrutin probeert naar een medespeler te passen. Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov passt de bal in één keer door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Shchvetz rent richting de bal. Sharapov speelt de bal door. Matveev met een sublieme pass. Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Aleksandrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 16:0

63e minuut.
Matveev passt de bal zonder na te denken. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Matveev is nu in balbezit. Matveev schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 17:0

69e minuut.
Grachiov met een sublieme pass. Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche is nu in balbezit. Matveev is nu in balbezit. Matveev draait met de bal, schiet en ... Pisarev bokst de bal weg. Buriak is nu in balbezit. Buriak geeft een hoge lob. Shcheglov geeft een hoge lob. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Zhabin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal in één keer door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Veremeev onderschept slim de pass. Veremeev geeft een hoge lob. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 18:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisarev met een harde bal richting middenveld. Sharapov kopt de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Pisarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matveev is nu in balbezit. Matveev schiet op doel. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 19:0

81e minuut.
Peyroche rent richting de bal. Matveev is nu in balbezit. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev is nu in balbezit. Matveev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 20:0

87e minuut.
Matveev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov speelt de bal door. Matveev rent richting de bal. Matveev schiet op doel. Buriak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 17%, FC Shakhovskaya 2017 83%.
Razors of the Sky - FC Shakhovskaya 2017 20:0