Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shakhovskaya 2017 Razors of the Sky
Normal Tactiek tiger4-h
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Speranskij is nu in balbezit. Shcheglov onderschept slim de pass. Shcheglov met een sublieme pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:1

3e minuut.
Kolodin probeert naar een medespeler te passen. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche schiet op doel. Pisarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:2

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Aleksandrov de bal onder controle te krijgen. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov passt de bal in één keer door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:3

9e minuut.
Klungelig pakt Veremeev de bal. Veremeev passt de bal met de wreef. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:4

10e minuut.
Sirkhaev probeert naar een medespeler te passen. Schustov rent richting de bal. Peyroche onderschept slim de pass. Matveev is nu in balbezit. Matveev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Speranskij de bal. Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov met een sublieme pass. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Veremeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zyryanov rent richting de bal. Grachiov onderschept slim de pass. Grachiov geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisarev trapt de bal weg van het doel. Veremeev kopt de bal weg. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:5

18e minuut.
Doeltrap. Pisarev trapt de bal weg van het doel. Grachiov kopt de bal weg. Matveev rent richting de bal. Matveev draait met de bal, schiet en ... Pisarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Shcheglov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veremeev rent richting de bal. Veremeev passt de bal zonder na te denken. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Peyroche springt en kopt de bal. Pisarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:6

30e minuut.
Veremeev met de inworp. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov geeft de bal voor. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:7

32e minuut.
Matveev onderschept slim de pass. Matveev speelt de bal door. Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zyryanov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aleksandrov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shcheglov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veremeev is nu in balbezit. Veremeev geeft een lange en hoge pass. Pisarev bokst de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:8

40e minuut.
Grachiov passt de bal met de wreef. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:9

42e minuut.
Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Matveev is nu in balbezit. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:10

45e minuut.
Peyroche is nu in balbezit. Veremeev rent richting de bal. Peyroche rent richting de bal. Matveev is nu in balbezit. Matveev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 82%, Razors of the Sky 18%.
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:11

47e minuut.
Daar is Shchvetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche met een sublieme pass. Matveev is nu in balbezit. Matveev schiet op doel. Paal!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grachiov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche schiet op doel. Buriak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:12

50e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een lange en hoge pass. Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:13

54e minuut.
Buriak is nu in balbezit. Matveev onderschept slim de pass. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:14

65e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Grachiov passt de bal met de wreef. Matveev rent richting de bal. Matveev draait met de bal, schiet en ... Pisarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zhabin heeft problemen om de bal te vangen. Gavrutin speelt de bal door. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:15

69e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev geeft de bal voor. Peyroche kopt de bal weg. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:16

70e minuut.
Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Grachiov kopt de bal weg. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:17

72e minuut.
Grachiov onderschept slim de pass. Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev speelt de bal door. Peyroche is nu in balbezit. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:18

73e minuut.
Schustov rent richting de bal. Schustov passt de bal met de wreef. Aleksandrov rent richting de bal. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shcheglov is nu in balbezit. Speranskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov onderschept slim de pass. Shcheglov geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Grachiov rent richting de bal. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal met de wreef. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Schustov kopt de bal weg. Gavrutin is nu in balbezit. Gavrutin geeft een lange en hoge pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Pisarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Shcheglov is nu in balbezit. Shcheglov geeft een hoge lob. Matveev rent richting de bal. Matveev haalt uit met een fantastische trap. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:19

83e minuut.
Matveev passt de bal met de wreef. Zhabin kan de bal niet met de borst controleren. Zhabin geeft een lange en hoge pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 86%, Razors of the Sky 14%.
FC Shakhovskaya 2017 - Razors of the Sky 0:20