Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jkjkl Lamax
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mamin is nu in balbezit. Zinchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Zinchenko probeert naar een medespeler te passen. Sekretov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekretov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Privalov passt de bal zonder na te denken. Sekretov rent richting de bal. Karyaka is nu in balbezit. Sekretov onderschept slim de pass. Sekretov draait met de bal, schiet en ... Zalugin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bazaev met de inworp. Privalov speelt de bal door. Zinchenko geeft de bal voor. Sekretov rent richting de bal. Sekretov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Shmigero met een snelle inworp. Mamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko onderschept slim de pass. Zinchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Danchuk is nu in balbezit. Danchuk geeft een hoge lob. Danilin is nu in balbezit. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 65%, Lamax 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jkjkl - Lamax 0:0

46e minuut.
Danchuk passt de bal in één keer door. Pistoletom bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egunov. Pistoletom raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov passt de bal zonder na te denken. Zinchenko rent richting de bal. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jkjkl - Lamax 1:0

72e minuut.
Abazov is nu in balbezit. Danchuk rent richting de bal. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. Alikin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jkjkl - Lamax 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 49%, Lamax 51%.
jkjkl - Lamax 2:0