Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лестер Сити ФК fc remember
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Galiev de bal onder controle te krijgen. Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigmatullin passt de bal met de wreef. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Salenko geeft een lange en hoge pass. Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov is nu in balbezit. Pryanikov haalt uit met een fantastische trap. Shchepotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Valiev de bal onder controle te krijgen. Salenko verovert de bal door een tackle van achteren. Salenko passt de bal met de wreef. Zhemchugov rent richting de bal. Zhemchugov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zaporov rent richting de bal. Zaporov geeft een lange en hoge pass. Kurnaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov verovert de bal door een tackle van achteren. Pryanikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nigmatullin geeft een hoge lob. Prapor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viktorov. Viktorov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kurnaev is nu in balbezit. Eliseev onderschept slim de pass. Eliseev met een sublieme pass. Pryanikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kurnaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov is nu in balbezit. Denisov probeert naar een medespeler te passen. Pryanikov is nu in balbezit. Pryanikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лестер Сити ФК - fc remember 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лестер Сити ФК 44%, fc remember 56%.
Лестер Сити ФК - fc remember 1:0

51e minuut.
Galiev geeft de bal voor. Prapor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kurnaev rent richting de bal. Salenko verovert de bal door een tackle van achteren. Salenko met een sublieme pass. Pryanikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лестер Сити ФК - fc remember 2:0

66e minuut.
Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov geeft een hoge lob. Buntzker heeft problemen om de bal te vangen. Denisov is nu in balbezit. Denisov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Zhemchugov verovert de bal door een tackle van achteren. Pryanikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov schiet op doel. Shchepotov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лестер Сити ФК 54%, fc remember 46%.
Лестер Сити ФК - fc remember 2:0