Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 ala19782011@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mostovoj verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij rent richting de bal. Koloskov-Rodosskij passt de bal zonder na te denken. Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Byshovets de bal onder controle te krijgen. Ponomariov is nu in balbezit. Emirkhanov is nu in balbezit. Khomukha is nu in balbezit. Khomukha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ponomariov speelt de bal door. Klungelig pakt Kurochkin de bal. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zaveskin met een sublieme pass. Shchedrov heeft problemen om de bal te vangen. Shchedrov geeft de bal voor. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valahov rent richting de bal. Valahov passt de bal in één keer door. Zhivopistsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zhivopistsev geeft de bal voor. Byshovets heeft problemen om de bal te vangen. Emirkhanov is nu in balbezit. Khomukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomukha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - ala19782011@yahoo.com 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 53%, ala19782011@yahoo.com 47%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - ala19782011@yahoo.com 0:1

50e minuut.
Valahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov met een sublieme pass. Zykin is nu in balbezit. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Barabanov rent richting de bal. Glybov onderschept slim de pass. Glybov probeert naar een medespeler te passen. Zykin rent richting de bal. Zykin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berezhnoj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - ala19782011@yahoo.com 1:1

54e minuut.
Khomukha is nu in balbezit. Glybov rent richting de bal. Khomukha verovert de bal door een tackle van achteren. Khomukha draait met de bal, schiet en ... Popovich kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zaveskin kopt de bal weg. Emirkhanov heeft problemen om de bal te vangen. Glybov is nu in balbezit. Khomukha rent richting de bal. Khomukha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - ala19782011@yahoo.com 1:2

64e minuut.
Uvarov kopt de bal weg. Shchedrov controleert de bal met de borst. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - ala19782011@yahoo.com 2:2

72e minuut.
Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomariov geeft een lange en hoge pass. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - ala19782011@yahoo.com 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 50%, ala19782011@yahoo.com 50%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - ala19782011@yahoo.com 3:2