Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala19782011@yahoo.com FC Veles Moscow
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Koloskov-Rodosskij raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mudrik komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Khomukha onderschept slim de pass. Khomukha passt de bal in één keer door. Byshovets rent richting de bal. Byshovets haalt uit met een fantastische trap. Fuzailov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Matveev geeft de bal voor. Popovich kopt de bal weg. Berdin heeft problemen om de bal te vangen. Steinitz is nu in balbezit. Steinitz schiet op doel. Berezhnoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bagaev heeft problemen om de bal te vangen. Berdin is nu in balbezit. Berdin passt de bal in één keer door. Steinitz is nu in balbezit. Steinitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala19782011@yahoo.com 43%, FC Veles Moscow 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ala19782011@yahoo.com - FC Veles Moscow 0:0

46e minuut.
Khomukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdin verovert de bal door een tackle van achteren. Berdin probeert naar een medespeler te passen. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mudrik is nu in balbezit. Mudrik speelt de bal door. Kazin met een sublieme pass. Steinitz rent richting de bal. Steinitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kazin geeft een hoge lob. Steinitz heeft problemen om de bal te vangen. Zhivopistsev rent richting de bal. Steinitz onderschept slim de pass. Steinitz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala19782011@yahoo.com 43%, FC Veles Moscow 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ala19782011@yahoo.com - FC Veles Moscow 0:0