Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Veles Moscow ala19782011@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Popovich probeert naar een medespeler te passen. Kazin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhivopistsev de bal. Steinitz rent richting de bal. Steinitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zhivopistsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivopistsev passt de bal met de wreef. Jarovenko met een sublieme pass. Steinitz is nu in balbezit. Steinitz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fedotov kopt de bal weg. Valahov is nu in balbezit. Valahov geeft een lange en hoge pass. Khomukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomukha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veles Moscow - ala19782011@yahoo.com 0:1

21e minuut.
Byshovets onderschept slim de pass. Khomukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomukha passt de bal met de wreef. Daar is Steinitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bagaev geeft de bal voor. Inworp. Solomatin met een snelle inworp. Berdin is nu in balbezit. Berdin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jarovenko probeert naar een medespeler te passen. Berdin is nu in balbezit. Berdin probeert naar een medespeler te passen. Steinitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz schiet op doel. Jakushin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Jarovenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Steinitz de bal. Steinitz haalt uit met een fantastische trap. Solomatin is nu in balbezit. Solomatin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko speelt de bal door. Koloskov-Rodosskij heeft problemen om de bal te vangen. Berdin is nu in balbezit. Berdin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veles Moscow 38%, ala19782011@yahoo.com 62%.
FC Veles Moscow - ala19782011@yahoo.com 0:1

49e minuut.
Zhivopistsev passt de bal zonder na te denken. Broshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets onderschept slim de pass. Byshovets haalt uit met een fantastische trap. Galiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veles Moscow - ala19782011@yahoo.com 0:2

71e minuut.
Kazin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popovich is nu in balbezit. Popovich geeft een hoge lob. Fedotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedotov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Solomatin rent richting de bal. Solomatin geeft een hoge lob. Daar is Bagaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinitz rent richting de bal. Steinitz draait met de bal, schiet en ... Jakushin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veles Moscow 37%, ala19782011@yahoo.com 63%.
FC Veles Moscow - ala19782011@yahoo.com 0:2