Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 Mad Bears
Normal Tactiek ot541v532
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Mandrykin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizhegorodov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalera is nu in balbezit. Cavalera draait met de bal, schiet en ... Kotolov bokst de bal weg.

2e minuut.
Emirkhanov geeft de bal voor. Inworp. Nizhegorodov met een snelle inworp. Cavalera rent richting de bal. Cavalera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Waldvogel rent richting de bal. Waldvogel probeert naar een medespeler te passen. Cavalera is nu in balbezit. Cavalera schiet op doel. Kotolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - Mad Bears 0:1

15e minuut.
Mostovoj heeft problemen om de bal te vangen. Cavalera rent richting de bal. Cavalera passt de bal in één keer door. Waldvogel rent richting de bal. Waldvogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - Mad Bears 0:2

33e minuut.
Uvarov verovert de bal door een tackle van achteren. Karabash is nu in balbezit. Karabash passt de bal zonder na te denken. Zykin rent richting de bal. Zykin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tunçoğlu speelt de bal door. Churikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churikov passt de bal in één keer door. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Glybov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov passt de bal in één keer door. Zykin heeft problemen om de bal te vangen. Zykin schiet op doel. Spiridonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Uvarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zykin is nu in balbezit. Bashirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zykin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shchedrov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 53%, Mad Bears 47%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - Mad Bears 0:2

46e minuut.
Nizhegorodov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bodryagin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 65%, Mad Bears 35%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - Mad Bears 0:2