Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Bears alalaljsidjrfkrogtjutgotg8
ot541v532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Daar is Mostovoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalyalov rent richting de bal. Zalyalov probeert naar een medespeler te passen. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Bodryagin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Doeltrap. Tuaev met een harde bal richting middenveld. Cavalera met een sublieme pass. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Kurochkin met een snelle inworp. Kozhemiakin rent richting de bal. Shchedrov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kozhemiakin passt de bal in één keer door. Glybov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalera krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kozhemiakin speelt de bal door. Cavalera is nu in balbezit. Cavalera passt de bal met de wreef. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Bears - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Bears 36%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 64%.
Mad Bears - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:0

47e minuut.
Dasaev verovert de bal door een tackle van achteren. Dasaev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ponomariov de bal onder controle te krijgen. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Bears - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 2:0

53e minuut.
Tunçoğlu passt de bal in één keer door. Cavalera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalera met een sublieme pass. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Bears - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 3:0

58e minuut.
Klungelig pakt Venikov de bal. Venikov geeft de bal voor. Mostovoj rent richting de bal. Zalomaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zalomaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shcherpilov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kozhemiakin rent richting de bal. Shchedrov is nu in balbezit. Kozhemiakin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kozhemiakin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Chugajnov probeert de bal aan de voet te houden. Chugajnov passt de bal zonder na te denken. Bashirov rent richting de bal. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Bears 40%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 60%.
Mad Bears - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 3:0