Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mytischi MadSpartak
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Bobior geeft een hoge lob. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajzullin is nu in balbezit. Iskanderov onderschept slim de pass. Iskanderov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mytischi - MadSpartak 0:1

27e minuut.
Zheludev rent richting de bal. Buntman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheludev verovert de bal door een tackle van achteren. Iskanderov is nu in balbezit. Iskanderov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zheludev kopt de bal weg. Klungelig pakt Prigoda de bal. Iskanderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskanderov haalt uit met een fantastische trap. Zakusov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Zheludev kopt de bal weg. Klungelig pakt Parov de bal. Bokov verovert de bal door een tackle van achteren. Bokov draait met de bal, schiet en ... Zakusov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mytischi - MadSpartak 0:2

34e minuut.
Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajzullin verovert de bal door een tackle van achteren. Fajzullin probeert naar een medespeler te passen. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mytischi - MadSpartak 1:2

35e minuut.
Tkachev passt de bal zonder na te denken. Prigoda rent richting de bal. Bokov is nu in balbezit. Iskanderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskanderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 61%, MadSpartak 39%.
Mytischi - MadSpartak 1:2

48e minuut.
Kavkazov is nu in balbezit. Isaev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khomich. Isaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajzullin komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Kavkazov passt de bal zonder na te denken. Iskanderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskanderov passt de bal zonder na te denken. Bokov is nu in balbezit. Bokov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Zheludev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobior speelt de bal door. Bokov rent richting de bal. Bokov draait met de bal, schiet en ... Paal! Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov geeft een hoge lob. Isaev kopt de bal weg. Zheltonogov rent richting de bal. Zheltonogov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kavkazov heeft problemen om de bal te vangen. Isaev onderschept slim de pass. Isaev passt de bal in één keer door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel. De bal raakt de paal. Hlestov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 40%, MadSpartak 60%.
Mytischi - MadSpartak 1:2