Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala19782011@yahoo.com Mad Bears
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Daar is Zhivopistsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalera rent richting de bal. Cavalera speelt de bal door. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Zalyalov rent richting de bal. Zalyalov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bagaev de bal onder controle te krijgen. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala19782011@yahoo.com 56%, Mad Bears 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ala19782011@yahoo.com - Mad Bears 0:0

59e minuut.
Zagustin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dasaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalera rent richting de bal. Cavalera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cavalera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalera geeft een hoge lob. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zalomaev geeft een hoge lob. Jakushin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Chugajnov is nu in balbezit. Chugajnov geeft de bal voor. Klungelig pakt Simutenkov de bal. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shcherpilov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Koloskov-Rodosskij is nu in balbezit. Kozhemiakin verovert de bal door een tackle van achteren. Kozhemiakin geeft een hoge lob. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Venikov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zhivopistsev is nu in balbezit. Zhivopistsev passt de bal met de wreef. Venikov rent richting de bal. Venikov schiet op doel. Jakushin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barabanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khomukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Churikov maakt een afschuwelijke overtreding. Churikov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Zhivopistsev passt de bal met de wreef. Zalyalov geeft een lange en hoge pass. Koloskov-Rodosskij is nu in balbezit. Kozhemiakin verovert de bal door een tackle van achteren. Kozhemiakin geeft de bal voor. Jakushin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Chugajnov geeft een hoge lob. Inworp. Barabanov met een snelle inworp. Khomukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomukha haalt uit met een fantastische trap. Shcherpilov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala19782011@yahoo.com 61%, Mad Bears 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ala19782011@yahoo.com - Mad Bears 0:0