Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Veles Moscow alalaljsidjrfkrogtjutgotg8
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Daar is Glybov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdin rent richting de bal. Glybov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glybov krijgt een gele kaart. Berdin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Berdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirkhanov onderschept slim de pass. Emirkhanov geeft een hoge lob. Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Solomatin met de inworp. Berdin rent richting de bal. Mostovoj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berdin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berdin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veles Moscow 44%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Veles Moscow - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 0:0

64e minuut.
Steinitz kopt de bal weg. Berdin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glybov. Glybov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Berdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaveskin onderschept slim de pass. Zaveskin speelt de bal door. Zykin rent richting de bal. Zykin draait met de bal, schiet en ... Fuzailov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mandrykin met een snelle inworp. Kurochkin probeert de bal met de borst te controleren. Kurochkin probeert naar een medespeler te passen. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veles Moscow 46%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Veles Moscow - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 0:0