Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 FC Veles Moscow
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kurochkin met de inworp. Shchedrov probeert de bal met de borst te controleren. Jarovenko rent richting de bal. Shchedrov onderschept slim de pass. Shchedrov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Emirkhanov verovert de bal door een tackle van achteren. Emirkhanov passt de bal zonder na te denken. Zykin rent richting de bal. Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fedotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedotov geeft de bal voor. Shchedrov speelt de bal door. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Shvetsov is nu in balbezit. Shchedrov onderschept slim de pass. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin draait met de bal, schiet en ... Galiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shchedrov is nu in balbezit. Jarovenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shchedrov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Shchedrov neemt zijn aanloop. Galiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zykin is nu in balbezit. Zykin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kazin rent richting de bal. Kazin speelt de bal door. Zykin is nu in balbezit. Zykin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Glybov speelt de bal door. Zykin rent richting de bal. Broshin onderschept slim de pass. Shchedrov onderschept slim de pass. Shchedrov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - FC Veles Moscow 1:0

41e minuut.
Fedotov passt de bal in één keer door. Uvarov rent richting de bal. Uvarov probeert naar een medespeler te passen. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 35%, FC Veles Moscow 65%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - FC Veles Moscow 1:0

47e minuut.
Shchedrin is nu in balbezit. Berdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdin passt de bal in één keer door. Steinitz rent richting de bal. Steinitz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Berdin verovert de bal door een tackle van achteren. Berdin speelt de bal door. Zaveskin probeert naar een medespeler te passen. Solomatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomatin geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Berdin geeft de bal voor. Solomatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mostovoj zijn tegenspeler op de grond. Mostovoj krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Emirkhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirkhanov passt de bal met de wreef. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin schiet op doel. Shvetsov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Emirkhanov geeft een hoge lob. Shvetsov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fedotov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 53%, FC Veles Moscow 47%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - FC Veles Moscow 1:0