Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mytischi Peschanka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Zharkov kopt de bal weg. Stroev rent richting de bal. Buntman maakt een afschuwelijke overtreding. Buntman krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Aleksandrov geeft de bal voor. Parov is nu in balbezit. Stroev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stroev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 50%, Peschanka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mytischi - Peschanka 0:0

54e minuut.
Prigoda geeft de bal voor. Inworp. Pavlenko met de inworp. Budakov rent richting de bal. Budakov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev passt de bal zonder na te denken. Razbegailo heeft problemen om de bal te vangen. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Prigoda met een sublieme pass. Shchirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchirov passt de bal zonder na te denken. Tkachev heeft problemen om de bal te vangen. Tkachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kadkin onderschept slim de pass. Buntman is nu in balbezit. Kadkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kadkin krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Shchirov geeft een lange en hoge pass. Tkachev probeert de bal met de borst te controleren. Kasun-zade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tkachev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kasun-zade geeft een lange en hoge pass. Isaev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Vasenin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 44%, Peschanka 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mytischi - Peschanka 0:0