Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Аркаим alalaljsidjrfkrogtjutgotg8
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kurochkin met de inworp. Shchedrov rent richting de bal. Shchedrov geeft de bal voor. Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fedosov trapt de bal weg van het doel. Emirkhanov kopt de bal weg. Daar is Zajchikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykin is nu in balbezit. Zykin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shchedrov is nu in balbezit. Zykin rent richting de bal. Zhivopistsev verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

21e minuut.
Zhivopistsev heeft problemen om de bal te vangen. Berdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurochkin begaat een overtreding. Kurochkin krijgt een gele kaart. Berdin raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhivopistsev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mostovoj de bal. Petrov is nu in balbezit. Petrov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Bilyaletdinov de bal onder controle te krijgen. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov passt de bal met de wreef. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Аркаим 62%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Аркаим - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 0:0

53e minuut.
Zaveskin trapt de bal weg. Shchedrov probeert naar een medespeler te passen. Zhivopistsev rent richting de bal. Zykin onderschept slim de pass. Zykin draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Rozgin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Berdin geeft de bal voor. Bilyaletdinov heeft problemen om de bal te vangen. Rozgin is nu in balbezit. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov haalt uit met een fantastische trap. Fedosov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kurbanberdyev rent richting de bal. Shchedrov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov geeft een hoge lob. Zykin is nu in balbezit. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Emirkhanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Zajchikov de bal. Zykin rent richting de bal. Zykin haalt uit met een fantastische trap. Fedosov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Fedorenko kopt de bal weg. Emirkhanov is nu in balbezit. Emirkhanov met een sublieme pass. Zykin rent richting de bal. Zykin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zaveskin geeft een hoge lob. Rozgin heeft problemen om de bal te vangen. Uvarov rent richting de bal. Uvarov schiet op doel. Fedosov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zykin is nu in balbezit. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Аркаим - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 0:1

84e minuut.
Petrov speelt de bal door. Daar is Zhivopistsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajchikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin verovert de bal door een tackle van achteren. Zykin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Emirkhanov geeft de bal voor. Zhivopistsev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mandrykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupko verovert de bal door een tackle van achteren. Pupko geeft de bal voor. Kotolov bokst de bal weg. Petrov rent richting de bal. Petrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Аркаим - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Аркаим 44%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Аркаим - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:1