Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mad Bears MadSpartak
ot541v532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Arago onderschept slim de pass. Arago passt de bal zonder na te denken. Waldvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalera is nu in balbezit. Cavalera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arago verovert de bal door een tackle van achteren. Arago met een sublieme pass. Kulik met een sublieme pass. Waldvogel is nu in balbezit. Waldvogel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Arago kopt de bal weg. Daar is Cavalera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulik rent richting de bal. Waldvogel onderschept slim de pass. Waldvogel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Khomich verovert de bal door een tackle van achteren. Khomich geeft de bal voor. Daar is Bashirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokov rent richting de bal. Bokov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tunçoğlu geeft een lange en hoge pass. Shilovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobior legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shilovskij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tunçoğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Zheludev verovert de bal door een tackle van achteren. Zheludev passt de bal met de wreef. Bokov is nu in balbezit. Bokov schiet op doel. Churikov probeert de bal aan de voet te houden. Spiridonov bokst de bal weg.

39e minuut.
Bobior rent richting de bal. Bobior passt de bal zonder na te denken. Zheludev heeft problemen om de bal te vangen. Waldvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldvogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Bears - MadSpartak 1:0

43e minuut.
Spiridonov probeert naar een medespeler te passen. Waldvogel kopt de bal weg. Klungelig pakt Cavalera de bal. Waldvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldvogel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Bears 44%, MadSpartak 56%.
Mad Bears - MadSpartak 1:0

53e minuut.
Rabiner passt de bal met de wreef. Chugajnov speelt de bal door. Waldvogel is nu in balbezit. Cavalera rent richting de bal. Cavalera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Iskanderov geeft een lange en hoge pass. Shchavinskij is nu in balbezit. Shchavinskij met een sublieme pass. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Bobior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalera rent richting de bal. Cavalera passt de bal zonder na te denken. Waldvogel heeft problemen om de bal te vangen. Waldvogel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Churikov onderschept slim de pass. Churikov probeert naar een medespeler te passen. Arago met een sublieme pass. Waldvogel rent richting de bal. Waldvogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Bears - MadSpartak 2:0

82e minuut.
Tunçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavkazov probeert naar een medespeler te passen. Bokov rent richting de bal. Bokov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mad Bears - MadSpartak 2:1

87e minuut.
Skliarov rent richting de bal. Arago onderschept slim de pass. Arago passt de bal met de wreef. Waldvogel rent richting de bal. Waldvogel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mad Bears 42%, MadSpartak 58%.
Mad Bears - MadSpartak 2:1