Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mytischi alalaljsidjrfkrogtjutgotg8
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ponomariov probeert naar een medespeler te passen. Emirkhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirkhanov met een sublieme pass. Zykin rent richting de bal. Zykin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Shchedrov geeft een hoge lob. Uvarov probeert de bal aan de voet te houden. Zykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin draait met de bal, schiet en ... Zakusov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mytischi - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 0:1

13e minuut.
Uvarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal in één keer door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Inworp. Kurochkin met een snelle inworp. Emirkhanov heeft problemen om de bal te vangen. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mytischi - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:1

18e minuut.
Isaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yevsikov komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kurochkin probeert de bal met de borst te controleren. Kurochkin geeft een hoge lob. Daar is Shchirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykin is nu in balbezit. Zykin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mytischi - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:2

24e minuut.
Ponomariov geeft een lange en hoge pass. Uvarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Shchirov de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uvarov zal de hoekschop nemen. Zakusov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zykin is nu in balbezit. Zykin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mytischi - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:3

29e minuut.
Buntman rent richting de bal. Shchedrov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchedrov passt de bal in één keer door. Zykin is nu in balbezit. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov passt de bal in één keer door. Zykin rent richting de bal. Zykin draait met de bal, schiet en ... Shchirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mytischi - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 52%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 48%.
Mytischi - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:4

57e minuut.
Shchirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchirov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Buntman de bal onder controle te krijgen. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fajzullin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uvarov met een snelle inworp. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 63%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 37%.
Mytischi - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:4