Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mytischi FC Veles Moscow
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Solomatin probeert naar een medespeler te passen. Steinitz rent richting de bal. Fajzullin is nu in balbezit. Steinitz verovert de bal door een tackle van achteren. Steinitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tkachev onderschept slim de pass. Isaev rent richting de bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev is nu in balbezit. Isaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev verovert de bal door een tackle van achteren. Isaev met een sublieme pass. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fedotov passt de bal in één keer door. Steinitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz onderschept slim de pass. Steinitz schiet op doel. Zakusov bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 44%, FC Veles Moscow 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mytischi - FC Veles Moscow 0:0

54e minuut.
Shvan rent richting de bal. Shvan geeft een hoge lob. Buntman kopt de bal weg. Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonogov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Berdin is nu in balbezit. Fajzullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailov rent richting de bal. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Solomatin is nu in balbezit. Solomatin geeft de bal voor. Parov rent richting de bal. Steinitz rent richting de bal. Steinitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zakusov met een harde bal richting middenveld. Buntman met een sublieme pass. Shchirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berdin rent richting de bal. Berdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shvetsov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Matveev de bal. Matveev met een sublieme pass. Steinitz is nu in balbezit. Steinitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mytischi 55%, FC Veles Moscow 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mytischi - FC Veles Moscow 0:0