Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 MadSpartak
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Zykin heeft problemen om de bal te vangen. Iskanderov onderschept slim de pass. Iskanderov probeert naar een medespeler te passen. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Bodryagin met een harde bal richting middenveld. Kavkazov kopt de bal weg. Rabiner heeft problemen om de bal te vangen. Bokov is nu in balbezit. Bokov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Uvarov kopt de bal weg. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov passt de bal met de wreef. Zykin is nu in balbezit. Zykin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Emirkhanov geeft een hoge lob. Shchavinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uvarov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Uvarov rent richting de bal. Bobior verovert de bal door een tackle van achteren. Bobior passt de bal in één keer door. Daar is Shchavinskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchavinskij geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov haalt uit met een fantastische trap. Bodryagin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kavkazov geeft een hoge lob. Mandrykin rent richting de bal. Mandrykin speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabiner zal de hoekschop nemen. Bodryagin bokst de bal weg. Bokov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - MadSpartak 0:1

38e minuut.
Iskanderov heeft problemen om de bal te vangen. Emirkhanov is nu in balbezit. Iskanderov onderschept slim de pass. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 63%, MadSpartak 37%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - MadSpartak 0:1

67e minuut.
Zheludev onderschept slim de pass. Glybov verovert de bal door een tackle van achteren. Glybov speelt de bal door. Daar is Zykin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - MadSpartak 1:1

76e minuut.
Zheludev verovert de bal door een tackle van achteren. Emirkhanov rent richting de bal. Zheludev onderschept slim de pass. Zheludev geeft een hoge lob. Rabiner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Emirkhanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabiner met een snelle inworp. Iskanderov is nu in balbezit. Iskanderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Emirkhanov rent richting de bal. Iskanderov onderschept slim de pass. Glybov begaat een overtreding. Glybov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Zaveskin speelt de bal door. Zykin is nu in balbezit. Zheludev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykin onderschept slim de pass. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - MadSpartak 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 63%, MadSpartak 37%.
alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 - MadSpartak 2:1