Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MadSpartak alalaljsidjrfkrogtjutgotg8
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kurochkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iskanderov is nu in balbezit. Iskanderov probeert naar een medespeler te passen. Bokov is nu in balbezit. Bokov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Iskanderov is nu in balbezit. Emirkhanov geeft de bal voor. Iskanderov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zykin rent richting de bal. Zykin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MadSpartak 42%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MadSpartak - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 0:0

54e minuut.
Shchedrov passt de bal met de wreef. Zykin rent richting de bal. Kulik maakt een afschuwelijke overtreding. Kulik krijgt een gele kaart.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rabiner stond buitenspel. Mandrykin neemt vlug de vrije trap. Kavkazov kopt de bal weg. Iskanderov rent richting de bal. Iskanderov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MadSpartak - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:0

65e minuut.
Emirkhanov is nu in balbezit. Skliarov verovert de bal door een tackle van achteren. Skliarov speelt de bal door. Bokov is nu in balbezit. Bokov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kavkazov met een sublieme pass. Emirkhanov speelt de bal door. Glybov speelt de bal door. Zykin is nu in balbezit. Zykin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Glybov is nu in balbezit. Zheludev verovert de bal door een tackle van achteren. Zheludev speelt de bal door. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MadSpartak 39%, alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 61%.
MadSpartak - alalaljsidjrfkrogtjutgotg8 1:0