Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Аркаим FC Veles Moscow
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vakulin is nu in balbezit. Matveev onderschept slim de pass. Pupko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pupko krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Berdin met een sublieme pass. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdin haalt uit met een fantastische trap. Fedosov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Аркаим - FC Veles Moscow 0:1

28e minuut.
Bilyaletdinov verovert de bal door een tackle van achteren. Bilyaletdinov probeert naar een medespeler te passen. Vakulin met een sublieme pass. Petrov is nu in balbezit. Petrov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Аркаим 52%, FC Veles Moscow 48%.
Аркаим - FC Veles Moscow 0:1

73e minuut.
Bilyaletdinov met een sublieme pass. Zhivopistsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdin verovert de bal door een tackle van achteren. Steinitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pupko is nu in balbezit. Fedotov is nu in balbezit. Fedotov passt de bal zonder na te denken. Steinitz is nu in balbezit. Steinitz haalt uit met een fantastische trap. Fedosov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Berdin geeft een hoge lob. Popovich is nu in balbezit. Popovich speelt de bal door. Steinitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinitz schiet op doel. Fedosov bokst de bal weg.

83e minuut.
Pchelikov rent richting de bal. Broshin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pchelikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broshin probeert de bal aan de voet te houden. Zhivopistsev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Аркаим - FC Veles Moscow 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Аркаим 43%, FC Veles Moscow 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Аркаим - FC Veles Moscow 1:1