Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fakel Voronezh впадат може
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Chuvashov is nu in balbezit. Met opzet legt Kutuzov zijn tegenspeler op de grond. Chuvashov raakt geblesseerd tijdens het duel. Chuvashov wilt de vrije trap nemen. Kutuzov probeert de bal aan de voet te houden. Korotkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fakel Voronezh - впадат може 0:1

4e minuut.
Chuvashov onderschept slim de pass. Evsikov is nu in balbezit. Kalajchev is nu in balbezit. Chuvashov onderschept slim de pass. Chuvashov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chuvashov is nu in balbezit. Kalajchev begaat een overtreding. Chuvashov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zheltonogov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nyrkov rent richting de bal. Nyrkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kabachnik is nu in balbezit. Kabachnik probeert naar een medespeler te passen. Nyrkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyrkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fakel Voronezh - впадат може 0:2

21e minuut.
Gaganov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sharafutdinov met een snelle inworp. Tarhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kabachnik geeft de bal voor. Sosnihin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kutuzov de bal. Nyrkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyrkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fakel Voronezh 45%, впадат може 55%.
Fakel Voronezh - впадат може 0:2

46e minuut.
Nyrkov passt de bal in één keer door. Evtifeev rent richting de bal. Evtifeev geeft een lange en hoge pass. Chuvashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvashov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nyrkov geeft de bal voor. Bessonov is nu in balbezit. Bessonov probeert naar een medespeler te passen. Nyrkov is nu in balbezit. Nyrkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonogov speelt de bal door. Nyrkov rent richting de bal. Chuvashov is nu in balbezit. Chuvashov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Evtifeev geeft een hoge lob. Kutuzov is nu in balbezit. Kutuzov geeft een hoge lob. Nyrkov heeft problemen om de bal te vangen. Nyrkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fakel Voronezh 53%, впадат може 47%.
Fakel Voronezh - впадат може 0:2