Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Rangers впадат може
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chuvashov geeft een hoge lob. Daar is Danilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rishma neemt de hoekschop. Pshininin krijgt zijn hoofd ertegen. Zaginialov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klobuk is nu in balbezit. Klobuk passt de bal met de wreef. Kabachnik rent richting de bal. Nikitin onderschept slim de pass. Nikitin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zagustin passt de bal met de wreef. Kalinichenko rent richting de bal. Nikitin verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitin haalt uit met een fantastische trap. Evtifeev probeert de bal aan de voet te houden. Pasternatskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov met een sublieme pass. Nikitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobuk is nu in balbezit. Klobuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Rangers 50%, впадат може 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Rangers - впадат може 0:0

51e minuut.
Kabachnik rent richting de bal. Nikitin verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitin passt de bal zonder na te denken. Klobuk is nu in balbezit. Klobuk schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Zheltonogov verovert de bal door een tackle van achteren. Zheltonogov speelt de bal door. Zagrebaev is nu in balbezit. Pshininin verovert de bal door een tackle van achteren. Pshininin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pasternatskij trapt de bal weg van het doel. Shvernik kopt de bal weg. Kalinichenko is nu in balbezit. Nikitin verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yefimov met een snelle inworp. Kabachnik heeft problemen om de bal te vangen. Kabachnik speelt de bal door. Pshininin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshininin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Rangers 49%, впадат може 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Rangers - впадат може 0:0