Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vegett777 Spatak Moscow
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zhabinskij met een snelle inworp. Pinchuk speelt de bal door. Nasyrov is nu in balbezit. Pinchuk rent richting de bal. Pinchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vegett777 - Spatak Moscow 0:1

3e minuut.
Shatskikh onderschept slim de pass. Stukashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stukashov passt de bal in één keer door. Mamedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamedov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vegett777 - Spatak Moscow 1:1

17e minuut.
Mamedov draait met de bal, schiet en ... Blohin kopt de bal weg. Nasyrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stukashov verovert de bal door een tackle van achteren. Stukashov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vegett777 - Spatak Moscow 2:1

18e minuut.
Klungelig pakt Pisarev de bal. Pisarev speelt de bal door. Klungelig pakt Khomich de bal. Stukashov onderschept slim de pass. Stukashov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vegett777 - Spatak Moscow 3:1

27e minuut.
Mamedov rent richting de bal. Stukashov rent richting de bal. Nasyrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasyrov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nasyrov rent richting de bal. Nasyrov passt de bal zonder na te denken. Chumakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarev onderschept slim de pass. Pisarev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galin trapt de bal weg. Daar is Nasyrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinchuk rent richting de bal. Pinchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vegett777 - Spatak Moscow 3:2

39e minuut.
Suchilin passt de bal zonder na te denken. Mamedov is nu in balbezit. Mamedov probeert naar een medespeler te passen. Stukashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stukashov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vegett777 - Spatak Moscow 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vegett777 32%, Spatak Moscow 68%.
vegett777 - Spatak Moscow 4:2

75e minuut.
Alenichev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondarenko met de inworp. Mamedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamedov geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vegett777 42%, Spatak Moscow 58%.
vegett777 - Spatak Moscow 4:2