Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арлы Спартак-Ростов
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Daev met een sublieme pass. Klobuk met een sublieme pass. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gavrishev trapt de bal weg. Dun kopt de bal weg. Daev probeert de bal aan de voet te houden. Troitskij is nu in balbezit. Troitskij draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Evdokimenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Saharov controleert de bal met de borst. Klobuk is nu in balbezit. Met opzet legt Saharov zijn tegenspeler op de grond. Klobuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Troitskij geeft een hoge lob. Klobuk rent richting de bal. Klobuk probeert naar een medespeler te passen. Popovich is nu in balbezit. Popovich schiet op doel. Dederev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gerasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ... Dederev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Арлы - Спартак-Ростов 0:1

24e minuut.
Zinchenko heeft problemen om de bal te vangen. Kramnik rent richting de bal. Kramnik probeert naar een medespeler te passen. Popovich is nu in balbezit. Popovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gajduk is nu in balbezit. Gajduk passt de bal met de wreef. Tyan rent richting de bal. Popovich onderschept slim de pass. Popovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kramnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kramnik passt de bal zonder na te denken. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich verovert de bal door een tackle van achteren. Popovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арлы 48%, Спартак-Ростов 52%.
Арлы - Спартак-Ростов 0:1

51e minuut.
Dun onderschept slim de pass. Dun passt de bal in één keer door. Gajduk rent richting de bal. Troitskij verovert de bal door een tackle van achteren. Troitskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klobuk passt de bal zonder na te denken. Zinchenko rent richting de bal. Popovich onderschept slim de pass. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Арлы - Спартак-Ростов 0:2

74e minuut.
Gajduk passt de bal met de wreef. Grigorjev rent richting de bal. Troitskij onderschept slim de pass. Troitskij haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tihonov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Арлы - Спартак-Ростов 1:2

87e minuut.
Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov geeft een hoge lob. Inworp. Klobuk met de inworp. Kramnik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grigorjev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorjev geeft de bal voor. Daar is Gajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dun is nu in balbezit. Dun draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Арлы - Спартак-Ростов 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арлы 44%, Спартак-Ростов 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арлы - Спартак-Ростов 2:2