Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez White Flame
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Klungelig pakt Troshkin de bal. Trobok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troshkin. Troshkin krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Enin met een snelle inworp. Bajdachnyj is nu in balbezit. Bajdachnyj met een sublieme pass. Pivovarov geeft een lange en hoge pass. Ushakov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chelebadze neemt de hoekschop. Gavshev kopt de bal weg. Fajzullin bokst de bal weg. Bugaev is nu in balbezit. Bugaev haalt uit met een fantastische trap. Fajzullin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Gavshev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez - White Flame 1:0

25e minuut.
Kazbekov met een sublieme pass. Pedryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabolotin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zabolotin krijgt een gele kaart. Pedryukhin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaborobskij zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chelebadze met een sublieme pass. Ushakov kan de bal niet met de borst controleren. Bugaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaev schiet op doel. Fajzullin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez - White Flame 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez 49%, White Flame 51%.
Sintez - White Flame 2:0

46e minuut.
Bajdachnyj is nu in balbezit. Bugaev is nu in balbezit. Bajdachnyj rent richting de bal. Bugaev is nu in balbezit. Bugaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Pivovarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Gavshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaborobskij is nu in balbezit. Bajdachnyj onderschept slim de pass. Bajdachnyj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zaborobskij geeft een lange en hoge pass. Sidorov geeft een hoge lob. Kotyurgin heeft problemen om de bal te vangen. Bajdachnyj is nu in balbezit. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kotyurgin rent richting de bal. Bajdachnyj onderschept slim de pass. Bajdachnyj passt de bal in één keer door. Bugaev rent richting de bal. Bugaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez - White Flame 3:0

81e minuut.
Drishchev kopt de bal weg. Zabolotin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedryukhin. Pedryukhin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez 27%, White Flame 73%.
Sintez - White Flame 3:0