Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Admiral Sintez
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Pivovarov rent richting de bal. Pivovarov speelt de bal door. Daar is Tedeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugaev onderschept slim de pass. Bugaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Forkash rent richting de bal. Bajdachnyj rent richting de bal. Bajdachnyj probeert naar een medespeler te passen. Bugaev is nu in balbezit. Bugaev draait met de bal, schiet en ... Abazev bokst de bal weg.

21e minuut.
Trobok geeft een hoge lob. Bugaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Forkash is nu in balbezit. Bugaev verovert de bal door een tackle van achteren. Bugaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chelebadze geeft een hoge lob. Zharenyj kopt de bal weg. Bugaev rent richting de bal. Bugaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Tedeev passt de bal in één keer door. Inworp. Enin met de inworp. Bajdachnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Admiral 66%, Sintez 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Admiral - Sintez 0:0

54e minuut.
Bugaev geeft de bal voor. Klimov kopt de bal weg. Bugaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aldonin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bajdachnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Bajdachnyj met een sublieme pass. Daar is Bugaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajdachnyj is nu in balbezit. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bajdachnyj schiet op doel. Enin probeert de bal met de borst te controleren. Enin geeft een lange en hoge pass. Chelebadze heeft problemen om de bal te vangen. Chelebadze geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aldonin trapt de bal weg. Zharenyj probeert de bal met de borst te controleren. Forkash is nu in balbezit. Bajdachnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zharenyj met een sublieme pass. Enin is nu in balbezit. Enin geeft een lange en hoge pass. Bugaev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Admiral - Sintez 0:1

78e minuut.
Bugaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaev passt de bal met de wreef. Bajdachnyj is nu in balbezit. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap. Abazev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Admiral - Sintez 0:2

83e minuut.
Zayadlov kopt de bal weg. Klungelig pakt Podshivalov de bal. Pivovarov met een sublieme pass. Bajdachnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajdachnyj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pivovarov is nu in balbezit. Pivovarov speelt de bal door. Bugaev rent richting de bal. Bugaev draait met de bal, schiet en ... Abazev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Admiral - Sintez 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Admiral 68%, Sintez 32%.
FC Admiral - Sintez 0:3