Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Булат FletsiFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Matvienko rent richting de bal. Vasenin onderschept slim de pass. Dvorkin is nu in balbezit. Gagarin onderschept slim de pass. Gagarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Булат - FletsiFC 1:0

5e minuut.
Zadachin verovert de bal door een tackle van achteren. Dvorkin rent richting de bal. Dvorkin met een sublieme pass. Losev is nu in balbezit. Losev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Korneev kopt de bal weg. Dvorkin controleert de bal met de borst. Matvienko is nu in balbezit. Matvienko schiet op doel. Prikhodko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Булат - FletsiFC 2:0

8e minuut.
Matvienko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zagudaev komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Shchur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvorkin kan de bal niet met de borst controleren. Dvorkin geeft de bal voor. Losev heeft problemen om de bal te vangen. Losev draait met de bal, schiet en ... Marazmatikov bokst de bal weg.

33e minuut.
Averin is nu in balbezit. Romenskij rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Averin. Romenskij raakt geblesseerd tijdens het duel. Shchur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marazmatikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Vasenin probeert naar een medespeler te passen. Zagudaev rent richting de bal. Perepadenko is nu in balbezit. Zagudaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zagudaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Булат 45%, FletsiFC 55%.
Булат - FletsiFC 2:0

63e minuut.
Zairullin speelt de bal door. Zadachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Romenskij verovert de bal door een tackle van achteren. Losev is nu in balbezit. Losev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dvorkin geeft de bal voor. Khomich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Averin. Averin krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zagudaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagudaev passt de bal in één keer door. Shchur kan de bal niet met de borst controleren. Zagudaev is nu in balbezit. Zagudaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Perepadenko probeert de bal aan de voet te houden. Zagudaev rent richting de bal. Dvorkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zadachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadachin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Булат 72%, FletsiFC 28%.
Булат - FletsiFC 2:0