Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloody Circus FC Footboll
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Prigoda onderschept slim de pass. Uvarov is nu in balbezit. Uvarov passt de bal met de wreef. Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - FC Footboll 1:0

27e minuut.
Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalenko schiet op doel. Kudajkulov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 61%, FC Footboll 39%.
FC Bloody Circus - FC Footboll 1:0

57e minuut.
Daar is Zavaliy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin passt de bal in één keer door. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. Denev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kadushkin met een sublieme pass. Klungelig pakt Dvornikov de bal. Met opzet legt Evseev zijn tegenspeler op de grond. Evseev krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Prigoda is nu in balbezit. Prigoda geeft de bal voor. Kudajkulov probeert de bal aan de voet te houden. Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko draait met de bal, schiet en ... Gurinovich bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 55%, FC Footboll 45%.
FC Bloody Circus - FC Footboll 1:0