Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOSNIA Paradise
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vernik passt de bal in één keer door. Galin is nu in balbezit. Uev rent richting de bal. Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tsariov rent richting de bal. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Uev met een sublieme pass. Egorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Egorov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zolkin verovert de bal door een tackle van achteren. Mamykin is nu in balbezit. Mamykin passt de bal in één keer door. Ushakov is nu in balbezit. Ushakov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zolkin verovert de bal door een tackle van achteren. Galin rent richting de bal. Galin met een sublieme pass. Hohlov is nu in balbezit. Hohlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOSNIA - Paradise 1:0

36e minuut.
Zadorin trapt de bal weg van het doel. Mamykin kopt de bal weg. Petrenko probeert de bal met de borst te controleren. Egorov rent richting de bal. Egorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tsariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsariov speelt de bal door. Davidov rent richting de bal. Davidov passt de bal met de wreef. Zadorin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOSNIA - Paradise 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOSNIA 42%, Paradise 58%.
BOSNIA - Paradise 2:0

73e minuut.
Zolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolkin passt de bal zonder na te denken. Hohlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlov draait met de bal, schiet en ... Proper probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Shitvenkov geeft de bal voor. Davidov kopt de bal weg. Mamykin probeert de bal aan de voet te houden. Egorov rent richting de bal. Egorov schiet op doel. Kulaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOSNIA 45%, Paradise 55%.
BOSNIA - Paradise 2:0