Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Footboll FC Klincy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korolenkov. Kramnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Kramnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Makshanzev bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo verovert de bal door een tackle van achteren. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. Babaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - FC Klincy 1:0

14e minuut.
Buriak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleksandrov met een snelle inworp. Teterin rent richting de bal. Teterin geeft een hoge lob. Paal! Novikov heeft problemen om de bal te vangen. Gurinovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aleksandrov zal de hoekschop nemen. Daar is Abramov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novikov is nu in balbezit. Novikov schiet op doel. Kudajkulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Buriak geeft een lange en hoge pass. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. Kolyvanov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - FC Klincy 2:0

33e minuut.
Buriak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvornikov probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavrilin. Gavrilin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Footboll 59%, FC Klincy 41%.
FC Footboll - FC Klincy 2:0

53e minuut.
Gurinovich met een harde bal richting middenveld. Kadomtsev rent richting de bal. Kadomtsev speelt de bal door. Novikov rent richting de bal. Novikov draait met de bal, schiet en ... Gurinovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Protasov rent richting de bal. Shorets verovert de bal door een tackle van achteren. Shorets speelt de bal door. Teterin rent richting de bal. Teterin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kadushkin passt de bal in één keer door. Shitvionkin heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo is nu in balbezit. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gavrilin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvornikov met een snelle inworp. Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - FC Klincy 3:0

68e minuut.
Protasov geeft de bal voor. Dvornikov heeft problemen om de bal te vangen. Gurko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dvornikov geeft de bal voor. Babaev bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolyvanov kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - FC Klincy 4:0

70e minuut.
Aleksandrov rent richting de bal. Aleksandrov geeft een lange en hoge pass. Narbekov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novikov rent richting de bal. Novikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gurinovich speelt de bal door. Shitvionkin is nu in balbezit. Shitvionkin passt de bal zonder na te denken. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kadushkin onderschept slim de pass. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin passt de bal in één keer door. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - FC Klincy 5:0

81e minuut.
Protasov probeert naar een medespeler te passen. Teterin is nu in balbezit. Abramov rent richting de bal. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Makshanzev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makshanzev geeft de bal voor. Gurko controleert de bal met de borst. Prispichilo rent richting de bal. Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Footboll 54%, FC Klincy 46%.
FC Footboll - FC Klincy 5:0