Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klincy FC Footboll
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Gavrilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin passt de bal zonder na te denken. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Teterin passt de bal met de wreef. Kudajkulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov onderschept slim de pass. Novikov draait met de bal, schiet en ... Gurinovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klincy - FC Footboll 1:0

10e minuut.
Aleksandrov met de inworp. Daar is Gavrilin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shitvionkin. Shitvionkin krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kramnik geeft een lange en hoge pass. Shitvionkin kopt de bal weg. Yevsikov is nu in balbezit. Prispichilo verovert de bal door een tackle van achteren. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. Babaev bokst de bal weg.

18e minuut.
Buriak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadushkin is nu in balbezit. Teterin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teterin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Shorets geeft een lange en hoge pass. Inworp. Protasov met de inworp. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klincy 43%, FC Footboll 57%.
FC Klincy - FC Footboll 1:0

46e minuut.
Teterin verovert de bal door een tackle van achteren. Teterin passt de bal in één keer door. Gavrilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin onderschept slim de pass. Shitvionkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin probeert naar een medespeler te passen. Shorets rent richting de bal. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kadushkin verovert de bal door een tackle van achteren. Kadushkin geeft de bal voor. Gurko rent richting de bal. Dvornikov onderschept slim de pass. Dvornikov draait met de bal, schiet en ... Babaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klincy 55%, FC Footboll 45%.
FC Klincy - FC Footboll 1:0