Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orenburg FC Bloody Circus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Prigoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prigoda passt de bal met de wreef. Uvarov is nu in balbezit. Uvarov haalt uit met een fantastische trap. Kazeev onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Dalmatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmatov passt de bal met de wreef. Piatnitskij is nu in balbezit. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazeev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazeev krijgt een gele kaart. Uvarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uvarov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Uvarov de bal. Radetzkij probeert naar een medespeler te passen. Zavaliy speelt de bal door. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piatnitskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatnitskij geeft een lange en hoge pass. Batishchev probeert de bal aan de voet te houden. Shitvenkov is nu in balbezit. Shitvenkov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zavaliy heeft problemen om de bal te vangen. Radetzkij is nu in balbezit. Zavaliy begaat een overtreding. Zavaliy krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kovalenko passt de bal in één keer door. Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmatov begaat een overtreding. Dalmatov krijgt een gele kaart. Uvarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uvarov komt bij de bal en schiet. Zhivoderov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 65%, FC Bloody Circus 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orenburg - FC Bloody Circus 0:0

54e minuut.
Kovalenko schiet op doel. Kazeev probeert de bal aan de voet te houden. Radetzkij kopt de bal weg. Daar is Fedorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorov schiet op doel. Denev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 51%, FC Bloody Circus 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orenburg - FC Bloody Circus 0:0