Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACASSS Paradise
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaevskij legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mamykin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamykin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dalmatov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACASSS - Paradise 0:1

17e minuut.
Dmitriev heeft problemen om de bal te vangen. Egorov verovert de bal door een tackle van achteren. Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Egorov rent richting de bal. Egorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zadorin met een harde bal richting middenveld. Fajzullin is nu in balbezit. Fajzullin geeft een lange en hoge pass. Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Uev onderschept slim de pass. Babaevskij is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uev. Uev krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pshininin heeft problemen om de bal te vangen. Ushakov rent richting de bal. Ushakov passt de bal in één keer door. Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamykin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACASSS - Paradise 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACASSS 55%, Paradise 45%.
ACASSS - Paradise 0:2

52e minuut.
Zadorin probeert naar een medespeler te passen. Mamykin rent richting de bal. Babaevskij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babaevskij krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACASSS 54%, Paradise 46%.
ACASSS - Paradise 0:2