Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orenburg FC Footboll
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Abramov passt de bal met de wreef. Kramnik is nu in balbezit. Met opzet legt Batishchev zijn tegenspeler op de grond. Batishchev krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kadushkin rent richting de bal. Buriak onderschept slim de pass. Buriak speelt de bal door. Fedorov is nu in balbezit. Fedorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zhivoderov trapt de bal weg van het doel. Radetzkij kopt de bal weg. Klungelig pakt Kudajkulov de bal. Fedorov rent richting de bal. Fedorov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Baranom rent richting de bal. Kadushkin is nu in balbezit. Radetzkij onderschept slim de pass. Radetzkij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kramnik is nu in balbezit. Kramnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranom met de inworp. Batishchev geeft een hoge lob. Gurinovich bokst de bal weg.

33e minuut.
Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmatov is nu in balbezit. Shitvionkin verovert de bal door een tackle van achteren. Shitvionkin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kazeev de bal onder controle te krijgen. Zhivoderov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Batishchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij onderschept slim de pass. Radetzkij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo onderschept slim de pass. Shitvionkin is nu in balbezit. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 42%, FC Footboll 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orenburg - FC Footboll 0:0

55e minuut.
Abramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom onderschept slim de pass. Baranom probeert naar een medespeler te passen. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orenburg - FC Footboll 1:0

64e minuut.
Shitvionkin speelt de bal door. Piatnitskij rent richting de bal. Piatnitskij passt de bal in één keer door. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Baranom rent richting de bal. Kramnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kramnik geeft een hoge lob. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dvornikov met de inworp. Kadushkin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kazeev de bal onder controle te krijgen. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Batishchev kopt de bal weg. Radetzkij heeft problemen om de bal te vangen. Dalmatov is nu in balbezit. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Buriak geeft de bal voor. Dvornikov is nu in balbezit. Dvornikov met een sublieme pass. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 38%, FC Footboll 62%.
FC Orenburg - FC Footboll 1:0