Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloody Circus FC Klincy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Zavaliy verovert de bal door een tackle van achteren. Zavaliy geeft de bal voor. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko schiet op doel. Yevsikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zhegalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhegalov geeft een hoge lob. Shitvenkov probeert de bal aan de voet te houden. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babaev trapt de bal weg van het doel. Zavaliy kopt de bal weg. Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 44%, FC Klincy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bloody Circus - FC Klincy 0:0

54e minuut.
Zhegalov rent richting de bal. Zhegalov geeft een hoge lob. Kovalenko probeert de bal aan de voet te houden. Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov schiet op doel. Babaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - FC Klincy 1:0

64e minuut.
Ivanin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shatz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Teterin is nu in balbezit. Novikov is nu in balbezit. Teterin rent richting de bal. Teterin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zaginialov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zhegalov speelt de bal door. Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatz verovert de bal door een tackle van achteren. Teterin is nu in balbezit. Teterin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zaginialov met een harde bal richting middenveld. Shatz rent richting de bal. Uvarov begaat een overtreding. Uvarov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zaginialov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaginialov geeft een hoge lob. Gurko kopt de bal weg. Aleksandrov rent richting de bal. Aleksandrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Evseev geeft een lange en hoge pass. Kolyvanov heeft problemen om de bal te vangen. Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - FC Klincy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 55%, FC Klincy 45%.
FC Bloody Circus - FC Klincy 2:0