Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOSNIA FC Orenburg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Galin heeft problemen om de bal te vangen. Galin geeft de bal voor. Evdakimov is nu in balbezit. Evdakimov draait met de bal, schiet en ... Zhivoderov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Batishchev kopt de bal weg. Fedorov rent richting de bal. Petrenko maakt een afschuwelijke overtreding. Petrenko krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Galin rent richting de bal. Tsariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsariov passt de bal in één keer door. Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tsariov probeert de bal met de borst te controleren. Dalmatov verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmatov speelt de bal door. Radetzkij rent richting de bal. Radetzkij geeft een hoge lob. Kulaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Fedorov is nu in balbezit. Fedorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOSNIA - FC Orenburg 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOSNIA 42%, FC Orenburg 58%.
BOSNIA - FC Orenburg 0:1

53e minuut.
Mkrtchyan geeft een lange en hoge pass. Evdakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evdakimov passt de bal in één keer door. Galin is nu in balbezit. Galin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Fedorov rent richting de bal. Shitvenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorov schiet op doel. Kulaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolkin passt de bal in één keer door. Galin is nu in balbezit. Daar is Hohlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hohlov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOSNIA - FC Orenburg 1:1

82e minuut.
Inworp. Batishchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tsariov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOSNIA 43%, FC Orenburg 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOSNIA - FC Orenburg 1:1