Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orenburg BOSNIA
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petrenko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Galin met een sublieme pass. Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom geeft een lange en hoge pass. Daar is Fedorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baranom geeft de bal voor. Kulaga speelt de bal door. Baranom kopt de bal weg. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hohlov is nu in balbezit. Piatnitskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatnitskij probeert naar een medespeler te passen. Fedorov is nu in balbezit. Fedorov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dalmatov rent richting de bal. Galin onderschept slim de pass. Galin speelt de bal door. Hohlov rent richting de bal. Hohlov draait met de bal, schiet en ... Zhivoderov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orenburg - BOSNIA 0:1

28e minuut.
Baranom verovert de bal door een tackle van achteren. Baranom passt de bal in één keer door. Batishchev met een sublieme pass. Fedorov rent richting de bal. Fedorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dalmatov onderschept slim de pass. Tsariov verovert de bal door een tackle van achteren. Tsariov speelt de bal door. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Buriak geeft een lange en hoge pass. Shitvenkov probeert de bal aan de voet te houden. Zolkin is nu in balbezit. Baranom is nu in balbezit. Baranom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kulaga trapt de bal weg van het doel. Dalmatov kopt de bal weg. Radetzkij rent richting de bal. Radetzkij draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 38%, BOSNIA 62%.
FC Orenburg - BOSNIA 0:1

50e minuut.
Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov verovert de bal door een tackle van achteren. Tsariov maakt een afschuwelijke overtreding. Tsariov krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Buriak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radetzkij is nu in balbezit. Tsariov maakt een afschuwelijke overtreding. Radetzkij moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Radetzkij kan niet meer verder spelen. Shalimov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fedorov verovert de bal door een tackle van achteren. Zolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov begaat een overtreding. Zolkin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zolkin kan niet meer verder spelen. Kerzhakov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom geeft een hoge lob. Petrenko heeft problemen om de bal te vangen. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov draait met de bal, schiet en ... Kulaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Batishchev met een snelle inworp. Shalimov rent richting de bal. Shalimov haalt uit met een fantastische trap. Shitvenkov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mkrtchyan geeft een lange en hoge pass. Zalomov geeft een lange en hoge pass. Bagin heeft problemen om de bal te vangen. Fedorov rent richting de bal. Fedorov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Piatnitskij geeft de bal voor. Daar is Galin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Dalmatov zijn tegenspeler op de grond. Dalmatov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 31%, BOSNIA 69%.
FC Orenburg - BOSNIA 0:1