Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACASSS FC Footboll
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Rozhkov geeft een lange en hoge pass. Ponomarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponomarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajzullin komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ACASSS - FC Footboll 1:0

33e minuut.
Narbekov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babaevskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozhkov rent richting de bal. Rozhkov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Protasov geeft de bal voor. Shitvionkin speelt de bal door. Daar is Prispichilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prispichilo draait met de bal, schiet en ... Dalmatov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACASSS 57%, FC Footboll 43%.
ACASSS - FC Footboll 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Shitvionkin de bal. Shitvionkin probeert naar een medespeler te passen. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. Barabash probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACASSS - FC Footboll 1:1

55e minuut.
Babaevskij probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kadushkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmitriev rent richting de bal. Ponomarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vagrin rent richting de bal. Daar is Vagrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagrin speelt de bal door. Ponomarov rent richting de bal. Ponomarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACASSS - FC Footboll 2:1

66e minuut.
Evsikov geeft een hoge lob. Inworp. Dvornikov met de inworp. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Barabash geeft de bal voor. Prispichilo heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo passt de bal met de wreef. Shitvionkin is nu in balbezit. Shitvionkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Shitvionkin passt de bal zonder na te denken. Abaturov geeft de bal voor. Ponomarov rent richting de bal. Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Prispichilo rent richting de bal. Shitvionkin is nu in balbezit. Prispichilo rent richting de bal. Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACASSS - FC Footboll 2:2

90e minuut.
Shitvionkin passt de bal zonder na te denken. Prispichilo is nu in balbezit. Shitvionkin is nu in balbezit. Shitvionkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACASSS - FC Footboll 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACASSS 54%, FC Footboll 46%.
ACASSS - FC Footboll 2:3