Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orenburg Paradise
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Uev is nu in balbezit. Dalmatov onderschept slim de pass. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij draait met de bal, schiet en ... Akimov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Buriak speelt de bal door. Radetzkij is nu in balbezit. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap. Zadorin bokst de bal weg. Fedorov is nu in balbezit. Fedorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orenburg - Paradise 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Vernik de bal. Buriak onderschept slim de pass. Buriak passt de bal zonder na te denken. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Buriak passt de bal in één keer door. Fedorov rent richting de bal. Fedorov passt de bal in één keer door. Radetzkij rent richting de bal. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap. Zadorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Baranom rent richting de bal. Baranom passt de bal zonder na te denken. Beschastnykh is nu in balbezit. Mamykin verovert de bal door een tackle van achteren. Mamykin haalt uit met een fantastische trap. Zhivoderov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Vernik onderschept slim de pass. Buriak verovert de bal door een tackle van achteren. Buriak passt de bal met de wreef. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baranom passt de bal zonder na te denken. Batishchev rent richting de bal. Kostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Batishchev onderschept slim de pass. Batishchev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 53%, Paradise 47%.
FC Orenburg - Paradise 1:0

80e minuut.
Piatnitskij geeft de bal voor. Inworp. Shchelbanov met de inworp. Nichaev rent richting de bal. Nichaev haalt uit met een fantastische trap. Zhivoderov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Orenburg - Paradise 1:1

85e minuut.
Vernik kopt de bal weg. Daar is Dalmatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egorov is nu in balbezit. Egorov haalt uit met een fantastische trap. Kazeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ushakov zal de hoekschop nemen. Piatnitskij heeft problemen om de bal te vangen. Egorov is nu in balbezit. Egorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orenburg - Paradise 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 52%, Paradise 48%.
FC Orenburg - Paradise 1:2