Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloody Circus ACASSS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Buriak onderschept slim de pass. Buriak geeft een lange en hoge pass. Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko onderschept slim de pass. Kovalenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - ACASSS 1:0

14e minuut.
Zavaliy is nu in balbezit. Ponomarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev rent richting de bal. Dmitriev haalt uit met een fantastische trap. Denev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bloody Circus - ACASSS 1:1

22e minuut.
Dmitriev met een sublieme pass. Zavaliy met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Evsikov de bal. Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko draait met de bal, schiet en ... Dalmatov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ponomarov is nu in balbezit. Prigoda rent richting de bal. Ponomarov verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarov haalt uit met een fantastische trap. Denev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Fajzullin de bal. Zavaliy is nu in balbezit. Zavaliy passt de bal zonder na te denken. Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko schiet op doel. Dalmatov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - ACASSS 2:1

44e minuut.
Prigoda passt de bal zonder na te denken. Uvarov is nu in balbezit. Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko schiet op doel. Dalmatov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 38%, ACASSS 62%.
FC Bloody Circus - ACASSS 2:1

69e minuut.
Prigoda passt de bal met de wreef. Abaturov heeft problemen om de bal te vangen. Uvarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uvarov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Evseev geeft een lange en hoge pass. Shitvenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvenkov speelt de bal door. Kovalenko heeft problemen om de bal te vangen. Kovalenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 46%, ACASSS 54%.
FC Bloody Circus - ACASSS 2:1