Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klincy ACASSS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Kadomtsev heeft problemen om de bal te vangen. Dmitriev is nu in balbezit. Dmitriev passt de bal in één keer door. Rozhkov rent richting de bal. Rozhkov passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rozhkov passt de bal met de wreef. Dmitriev rent richting de bal. Gavrilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev onderschept slim de pass. Dmitriev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Esipov trapt de bal weg. Dmitriev probeert naar een medespeler te passen. Fajzullin heeft problemen om de bal te vangen. Novikov rent richting de bal. Novikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Korolenkov met een snelle inworp. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaevskij maakt een afschuwelijke overtreding. Babaevskij krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Fajzullin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksandrov rent richting de bal. Aleksandrov geeft een hoge lob. Ponomarov heeft problemen om de bal te vangen. Ponomarov schiet op doel. Babaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babaev met een sublieme pass. Novikov rent richting de bal. Novikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klincy - ACASSS 1:0

42e minuut.
Kadomtsev rent richting de bal. Kadomtsev geeft de bal voor. Daar is Novikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klincy - ACASSS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klincy 47%, ACASSS 53%.
FC Klincy - ACASSS 2:0

51e minuut.
Ponomarov rent richting de bal. Shorets onderschept slim de pass. Shorets passt de bal in één keer door. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin draait met de bal, schiet en ... Esipov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Evsikov verovert de bal door een tackle van achteren. Evsikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolyvanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmitriev is nu in balbezit. Dmitriev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klincy 48%, ACASSS 52%.
FC Klincy - ACASSS 2:0