Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloody Circus Paradise
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kovalenko heeft problemen om de bal te vangen. Vernik is nu in balbezit. Uvarov verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Shitvenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvenkov geeft een lange en hoge pass. Akimov rent richting de bal. Kovalenko onderschept slim de pass. Kovalenko haalt uit met een fantastische trap. Zadorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - Paradise 1:0

29e minuut.
Shchelbanov geeft de bal voor. Mamykin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov onderschept slim de pass. Uvarov draait met de bal, schiet en ... Zadorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potapov met een snelle inworp. Uvarov rent richting de bal. Uvarov schiet op doel. Zadorin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - Paradise 2:0

44e minuut.
Mamykin geeft de bal voor. Shitvenkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Proper de bal. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 33%, Paradise 67%.
FC Bloody Circus - Paradise 2:0

52e minuut.
Zadorin speelt de bal door. Ermak probeert de bal met de borst te controleren. Mamykin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamykin krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Zadorin probeert naar een medespeler te passen. Zavaliy kopt de bal weg. Shchelbanov heeft problemen om de bal te vangen. Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Shchelbanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shitvenkov rent richting de bal. Shitvenkov probeert naar een medespeler te passen. Uvarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvarov haalt uit met een fantastische trap. Zadorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - Paradise 3:0

67e minuut.
Mamykin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Totleben komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zadorin met een harde bal richting middenveld. Shitvenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvenkov passt de bal zonder na te denken. Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - Paradise 4:0

71e minuut.
Prigoda probeert naar een medespeler te passen. Uvarov rent richting de bal. Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akimov de bal onder controle te krijgen. Zadorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kovalenko speelt de bal door. Shitvenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvenkov geeft een hoge lob. Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloody Circus - Paradise 5:0

88e minuut.
Ermak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ushakov met een snelle inworp. Totleben bereikt de bal nog maar net als eerste. Totleben haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Potapov rent richting de bal. Potapov geeft de bal voor. Vernik heeft problemen om de bal te vangen. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko draait met de bal, schiet en ... Zadorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloody Circus 42%, Paradise 58%.
FC Bloody Circus - Paradise 5:0