Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Footboll BOSNIA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten tragic
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Galin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galin speelt de bal door. Hohlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlov schiet op doel. Gurinovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - BOSNIA 0:1

11e minuut.
Evdakimov is nu in balbezit. Dvornikov is nu in balbezit. Dvornikov geeft een lange en hoge pass. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abramov kopt de bal weg. Zolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin verovert de bal door een tackle van achteren. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Buriak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pisarev komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Inworp. Evdakimov met een snelle inworp. Kadushkin is nu in balbezit. Galin onderschept slim de pass. Galin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Evdakimov kopt de bal weg. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin passt de bal zonder na te denken. Daar is Prispichilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prispichilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Footboll 47%, BOSNIA 53%.
FC Footboll - BOSNIA 0:1

51e minuut.
Galin passt de bal in één keer door. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov speelt de bal door. Hohlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zolkin is nu in balbezit. Zolkin passt de bal zonder na te denken. Hohlov is nu in balbezit. Hohlov draait met de bal, schiet en ... Narbekov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - BOSNIA 0:2

55e minuut.
Protasov is nu in balbezit. Protasov geeft een hoge lob. Shitvionkin heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Shitvionkin rent richting de bal. Prispichilo is nu in balbezit. Shitvionkin is nu in balbezit. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - BOSNIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Footboll 53%, BOSNIA 47%.
FC Footboll - BOSNIA 1:2