Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RITM FC Pulkovo
Normal Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tolbukhin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubko rent richting de bal. Zubko probeert naar een medespeler te passen. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dolmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev rent richting de bal. Demchenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demchenko krijgt een gele kaart. Kushev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kushev kan niet meer verder spelen.

27e minuut.
Rapoport probeert naar een medespeler te passen. Buntman bereikt de bal nog maar net als eerste. Demchenko onderschept slim de pass. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 46%, FC Pulkovo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RITM - FC Pulkovo 0:0

49e minuut.
Davidov rent richting de bal. Davidov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ryzhov de bal. Zubko is nu in balbezit. Zubko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Rapoport speelt de bal door. Lemish probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zubko de bal. Zubko draait met de bal, schiet en ... Semak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RITM - FC Pulkovo 0:1

81e minuut.
Buitenspel voor Kramnik. Goede buitenspelval van de verdediging. Martonyi neemt vlug de vrije trap. Zubko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubko draait met de bal, schiet en ... Galimov probeert de bal aan de voet te houden. Semak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 54%, FC Pulkovo 46%.
RITM - FC Pulkovo 0:1