Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Saransk RITM
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Belov trapt de bal weg. Kovtun kopt de bal weg. Zhegalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstoj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Belov trapt de bal weg. Berdin rent richting de bal. Kovtun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kovtun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Danchuk probeert de bal met de borst te controleren. Danchuk passt de bal in één keer door. Tolstoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstoj schiet op doel. Tumilovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kramnik is nu in balbezit. Demchenko is nu in balbezit. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Demchenko is nu in balbezit. Demchenko haalt uit met een fantastische trap. Belov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Saransk - RITM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Saransk 59%, RITM 41%.
Fk Saransk - RITM 0:1

59e minuut.
Novak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Paramonov de bal. Zhegalov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhegalov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ternavskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ternavskij raakt geblesseerd tijdens het duel. Esaulov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lemish kopt de bal weg. Soldatikhin rent richting de bal. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Novak heeft problemen om de bal te vangen. Demchenko is nu in balbezit. Demchenko passt de bal met de wreef. Kramnik rent richting de bal. Kramnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Saransk - RITM 0:2

82e minuut.
Berdin is nu in balbezit. Berdin geeft een lange en hoge pass. Esaulov rent richting de bal. Kramnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kramnik draait met de bal, schiet en ... Belov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Saransk - RITM 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Saransk 42%, RITM 58%.
Fk Saransk - RITM 0:3