Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RITM Fk Saransk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Berdin heeft problemen om de bal te vangen. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun probeert naar een medespeler te passen. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Paramonov kopt de bal weg. Demchenko rent richting de bal. Kramnik is nu in balbezit. Demchenko rent richting de bal. Demchenko schiet op doel. Bokov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kovtun is nu in balbezit. Kovtun geeft de bal voor. Berdin heeft problemen om de bal te vangen. Tolstoj onderschept slim de pass. Tolstoj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ternavskij probeert naar een medespeler te passen. Kovtun met een sublieme pass. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj draait met de bal, schiet en ... Semak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RITM - Fk Saransk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 57%, Fk Saransk 43%.
RITM - Fk Saransk 0:1

56e minuut.
Danchuk passt de bal met de wreef. Kovtun rent richting de bal. Kovtun geeft een hoge lob. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Demchenko probeert naar een medespeler te passen. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternavskij rent richting de bal. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RITM - Fk Saransk 1:1

65e minuut.
Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun speelt de bal door. Galimov rent richting de bal. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstoj haalt uit met een fantastische trap. Semak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kovtun is nu in balbezit. Kovtun passt de bal in één keer door. Lemish is nu in balbezit. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstoj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Paramonov kan de bal niet met de borst controleren. Paramonov passt de bal in één keer door. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun draait met de bal, schiet en ... Galimov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Shirko rent richting de bal. Shirko geeft een hoge lob. Demchenko kopt de bal weg. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 62%, Fk Saransk 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RITM - Fk Saransk 1:1